Av hela mitt hjärta

Målat fan på väggen

Vi hade nog ”målat fan på väggen” och gruvat oss alldeles i onödan för detta med att sätta tapeten på tvären. Det gick ju hur bra som helst. Inga som helst problem, det kändes nästan som om det var lite enklare eftersom man hade en linje att följa på längden, även om längden var på tvären. 😉

Nu ska jag inte snurra till det för mycket så här på morgonen, men i alla fall så sitter tapeten uppe och den randiga väggen är färdig och mycket snygg. Nu ska den bara kombineras med nästa tapet så får vi se om det blir så bra som jag tänkt att det ska blir. Alltid lika spännande 😉

 

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Hej!
    Jag har letat efter den här tapeten åt min bonusflicka och undrar var du har köpt den? Hoppas på svar ifrån dig då du är mitt sista hopp ☺️
    Mvh Emelie