Av hela mitt hjärta

Makeover av byrå

Nu äntligen kan jag känna mig klar. Nu är alla knopparna på plats och fjärilstrycken gjorda med schabloner påbättrade med pensel. Hade jag bestämt helt själv hade jag även byt ut skivan uppe på, men eftersom det finns lite speciella minnen för tjejerna med denna byrå så ville dom att skivan skulle vara kvar och då blir det så. Men mycket har ju hänt med byrån ändå.

image

Knopparna har jag valt att ha i olika mönster, men ändå i rosa och vit. Det ska vara lite ”busigt” tokigt och tjejigt, men ändå snyggt med lite lyxigare rejäla porslinsknoppar. Knopparna kommer från Nillas Handelsbod och där finns massor av fina knoppar stora och små. Går gärna in och titta genom att klicka på länken. Schablonerna och färgen till fjärilarna är köpt på den lokala hobbybutiken.

Kommer ni ihåg hur den såg ut från början? Om inte, se nedan. Nog är det väl ett lyft och visst vart det tjejigt och lyxigt med dom fina porslinsknopparna.

byrå1

Har lite fler projekt med knoppar från Nillas på gång, så håll utkik på bloggen så kommer inom kort fler snygga lite mer personliga inredningsdetaljer.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.