Av hela mitt hjärta

Daah!!

Lördagen då allt ska hända. Mannen i huset jobbar, bilen måste fixas, skor och jacka måste inhandlas till äldsta flickan, huset behöver städas och allt jag vill är att fixa en byrå!!! Planerna går inte riktigt min väg än, men förhoppningsvis kanske Arvid får för sig att sova en stund på eftermiddagen och då, då kanske jag får chans att fixa lite med byrån.

image

Vi börjar dock dagen med att kliva upp klockan 6 för att chocka kroppen lite, ingen vila här eller. Vid strax efter halv 9 åkte grabbarna och jag med en laddare till pappsen som var på jobbet och glömt att ladda mobilen.

Nu har vi varit hemma en stund igen. Fikat lite och Arvid har ätit lite mer så nu bär det iväg igen på shopping efter tunnare skor och jacka till en tonåring som envisas med att växa ur sina kläder hela tiden. Måtte denna unge sluta växa snart innan jag blir både kortare och har mindre fötter än henne. 😉

Ska passa på att leta lite schabloner också för ytterligare en idé till byrån, dessutom ska vi försöka fixa till den något slitna skivan uppepå byrån. Det ser bra ut i min hjärna, vi får se hur det blir när det är färdigt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.