Av hela mitt hjärta

Heminredning

Var ett tag sedan jag fixade och donade här hemma med något med inredning och det har ju sin lilla förklaring, med tanke på vår nykomling, ”bebisbubbla” och en massa annat som lite födelsedagar och annat spännande som liksom har tagit tid av en. Men nu börjar vi liksom komma in i någon form av fas och rutin här hemma och Arvid är för det mesta nöjd och glad vilket gör att mamma får lite tid över och börja planera och fundera på att fixa och dona lite här hemma.

Sedan har vi ju kommit en bit på väg vad gäller vår, värme och smältande snö vilket gör att man får som ny energi och härliga friska idéer. I samband med dessa nya idéer har jag hittat rätt på en underbar Handelsbod med inredning som jag bara måste få dela med mig en länk till.

Nillas Handelsbod heter den och dom har verkligen allt sånt där som jag bara älskar vad gäller inredning. Lantligt, shabby chic:igt och precis såna där inredningsprylar, knoppar, krukor, burkar osv som jag, framför allt tänkt mig att vårt kök ska vara fyllt med när jag väl får till helheten i stilen där.

Besök gärna deras handelsbod genom att klicka på namnet här uppe eller ”knappen” längre ner på höger sida här på bloggen.

Snart kommer jag också att visa lite bilder på en gammal byrå som jag ska göra om till en av tjejernas rum och dessutom en riktig prinsesshängare, men det får Ni vänta lite på för grejerna är påväg hem till mig just nu.

 

nillas

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.