Av hela mitt hjärta

Barnloppis

Han med 2 st barnklädesloppisar igår. Var hur länge sedan som helst det var något sådant nu så det var tur det var två loppisar samma dag så man fick fynda ordentligt.

Den första var på Bergeforsparken som ligger i närheten där vi bor. Där var det jättemycket folk t om så mycket folk att det inte riktigt fanns ”underlag” (kläder nog) att sälja. Kvalitén på de kläder jag såg var helt ok och mycket såg jättefint ut.

image

Dock hittade inte jag så mycket åt mina barn, men som sagt det var en hel del folk som stod i kö vid öppning och då försvinner ju ”gobitarna” fort. Tog en himla tid att stå och vänta på att få betala, men det beror ju också på mängden med folk. Var säkert kortare kö lite senare.

Loppis nr 2 var på Vibackaskolans dagis på Alnö och den loppisen hade ju varit öppen ett tag då jag kom dit så där var det lugnt, ingen kö och bara några personer som kollade på kläder. Mycket fina kläder, städat och fint. Tydligt skyltat med storlekar och otroligt trevligt bemötande. Där hittade jag en hel del till Arvid och en spindelmannen munkjacka åt Alvin.

image

Fick totalt ihop en liten blå Ikea-påse med kläder från båda ställena och för en summa av strax under 400 kr. Hittade även en voksipåse som jag nu ångrar att jag inte köpte, men men ibland är man sk dumsnål. Får hoppas att det kommer fler chanser.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.