Av hela mitt hjärta

Ljusmys

Känner att det var dags för lite ljusmys här hemma. Var länge sedan vi tände ljus och bara hade en lugn harmonisk stämning här hemma. Kan ju bero på att vi haft ganska så fullt upp sedan vår minsting fick för sig att komma ut precis på självaste nyårsafton. Efter det har det i alla fall varit mer eller mindre full huggning här hemma på kvällarna med kvällsrutiner, nattning och få allt att fungera tillsammans med den nya lilla medlemmens rutiner. Dom gör ju lite som dom vill när dom är så små.

Men idag efter att jag röjt av efter middagen fick jag en liten liten stunds paus där minstingen sov och alla andra var upptagna på sina egna håll, då kom tändaren och alla ljusen fram och jag fick tända lite ljus i vardagsrummet, sätta mig i soffan med datorn i knä och bara ”slösurfa” lite. Det är så skönt att ibland få dessa små pauser mellan ”ruscherna” av allt som ska göras, tvätt som ska hängas, disk som ska plockar, barns kläder som ska förberedas inför morgondagen osv osv.

Nu ska jag njuta en stund innan det är dags för kvällsrutiner och nattning av 4-åringen och full huggning med minstingen innan det är dags att sova för natten.

Ha en trevlig kväll!

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.