Av hela mitt hjärta

1 månad….

Idag är Arvid 1 månad gammal eller ung eller helt enkelt 1 månad bara. En månad som gått otroligt fort och som har varit en liten inställning från något kaosartat till ganska så harmoniskt och t om ganska så lugnt många gånger.

Arvid har växt på sig 3 cm och gått upp i vikt från 4090 gram när han föddes till 5200 gram när vi kollade på vågen igår. Han sover en hel del och äter med god aptit. Han klagar sällan mer en när han är hungrig och möjligen har lite ont i magen, men vem gör inte det? I annat fall är vår prins en otroligt enkel bebis att ha att göra med och samtidigt en otroligt bortskämd bebis. Tjejerna går och bär på honom så fort dom får chansen och alla pussar och gosar med honom hela tiden. Snacka om att få uppmärksamhet!

image1 månadsdagen firar vi med en liten bild på en inköp från igår. En Musse Piggmössa. Ursöt! och hur pinsam bild som helst att få se när Arvid är 14 år och allt är så himla pinsamt. Ja jag är en hemsk människa som delar ”pinsamma” bilder på mina barn på fb och på bloggen. Hua! 😉 Men jag är också av den åsikten att det får man stå ut med som barn, tonåring och vuxen. En dag kommer dom säkert också att skratta åt det. Själv tycker jag i alla fall att det var en urgullig Musse Piggmössa och den är köpt till ett set så tillsammans med matchande tröja och byxor kommer det säkert bli ändå bättre.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.