Av hela mitt hjärta

En egen dag…

Idag har jag haft mig en alldeles egen dag. Bara jag och Arvid, inget planerat och då fick det bli en dag på Birsta City. Gud vad det kan vara skönt att bara få gå och strosa i lugn och ro med vagnen. Utan att behöva jäkta för att hinna med att titta på allt som alla vill se, eller slippa säga nej, inte röra och slippa höra  -den vill jag ha, om allt i 2 timmar. Mennsamtidigt så blir det lite tomt. Man är ju van att finnas där och stoppa barn som drar iväg, dra med sig barn som inte vill med och bara ha någon som går där bredvid en och surrar och surrar. Det är konstigt att efter ca 3 timmar själv så saknar man faktiskt det där ständiga ljudet, buset och livet. Tur det snart är dags att tämta Alvin på dagis.

image

Idag fick jag se att dom satt upp ett nytt litet lekområde på Birsta City också. Allt för barnen. Det hade ju varit kul att låta Alvin få testa, men men det kommer väl fler tillfällen för det.

Arvid han kör med sin vanliga laydback stil och sover sig igenom dagen. Ingen brådska att upptäcka värden där eller, kan man göra senare. 😉

Själv har jag fått tag i det jag sökte och ska väl ta och packa in oss i bilen och åka hemöver. Nu är det sista grejerna fixad till det hemliga pysslet jag håller på med så nu ska det bara göras färdigt, blir nog bra tror jag. (Mer info senare)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.