Av hela mitt hjärta

Full aktivitet och sovgris!

Idag har dagen bara rasat förbi. Jag och Arvid drog iväg och hämtad upp farmor vid 10.30 och var på sjukhuset med henne lagom till 12.00 sedan passade vi på och fara och handla på Coop. Arvid sov sig igenom allt ihop

Efter det for vi till farmor och packade ur varorna. Åt en semla, första för i år och det var JÄTTEGOTT! och Arvid passade på att vakna till och ge i från sig ett hungervrål, få i sig lite käk och sedan somna om igen. Kul kille!

image

Iväg och hämta Alvin på dagis och sedan hem. Väl hemma så kom tjejerna hem och sedan fick vi främmande av Tina och hennes söta lilltjej Linn. Vi pratade, barnen lekte, vi fikade och Arvid for mellan famnarna här hemma utan att vakna en enda gång. Till slut efter att vi fickat slog han upp sina ljusblå och vrålade till efter lite mat igen och somnade sedan lika fort igen. Han är verkligen en riktig sovgris vår lillskrutt!

Vi fick i alla fall jättefina kläder till Arvid från Tina med familj. Älskar verkligen dinosaurier. Å byxorna med lapparna på knäna var bara så häftiga.

image

Tack snälla Tina för att ni kom och hälsade på och tack även för dom jättefina kläderna. Vi måste försöka ses snart igen. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.