Av hela mitt hjärta

Skär sig så jag mår illa….

Vårt nya fina kök, men vår nya fina tapetvägg med stora härliga blommor på skär sig nå så fruktansvärt med de tidigare julgardinerna så jag mår nästan illa….vad göra?

image

Självklart är det ju bara jag som tycker/ser det och jag vet inte om det hänger så mycket på färgerna utan snarare på stilen som är tänkt i köket. Paneler med glada tomtenissar, renar och färgglada vintergranar funkar liksom inte ihop med dessa stora blommor på väggarna, vi behöver neutralare gardiner, tycker jag i alla fall.

Frågan är står man ut över denna jul och får fixa nya till nästa jul, eller gör man någon pysslig ”snabbfix” eller hur sjutton ska jag göra?! Hmm….får nog fundera lite på det för det STÖR mig, men ingen annan och det irriterar mig nästan ändå mer eftersom ingen får in ”feelingen” för själva rummet, målet, det som var tanken som jag försöker skapa i långsam takt, en som av förklarliga skäl tar sin tid nu med tjockmage och allt……Hmm…….*morr* *gruff och gnäll*

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna/pojkmamman

    Ylva… IKEA imorgon! Enfärgat är enda alternativet tror jag! Gardinerna du har är superfina, men inte till nya tapeten,sorry!

    1. ylwa

      Men IKEA har väl inga bra gardiner? Sedan får du gärna tala om det för min man också för han tycker absolut INTE att det ska vara enfärgat och det är så fint med våra tomtegardiner. Hopplöst fall mamma grät 😉