Av hela mitt hjärta

Tuppjuck på julpynt

Jag som tycker att jag nyligen fått till mina lila fina underbara höstfärger i vardagsrummet och var så nöjd med det. Igår kväll kom ”Herr tuppjuck på julpynt” och talade om att nu ska allt mitt lila bort för på söndag då är det 1:a advent och då ska alla julgardiner, stjärnor, ljusstakar, tomtar, kuddar osv osv upp. Allt på en gång och så är det bara.

image

Egentligen är det ju bra för normalt sett så är det ju jag som tar initiativet till byte av gardiner och fixar med inredningspjullret och fixet, men julen är inte riktigt min favorittid, jag kan lätt och ganska fort känna att det blir för mycket, men mannen i huset som jag alltså tidigare tilltalade som ”Herr tuppjuck på julpynt” får aldrig nog av allt som har med julen och göra och därför får han sköta själva bytet av gardiner och fixandet med alla mattor, kuddar osv och jag kan bara bromsa lite då jag tycker det går över styr alldeles och sköta smådetaljerna i dekorationerna.

Jag måste säga att jag tycker det har blivit trevligare och roligare med åren vad gäller julen och alla dekorationer, men jag tror nog aldrig att jag kommer vara så fullständigt galet förälskad i julen och vara en sådan enorm tomte”nörd” som min man. 😉

Däremot ser jag otroligt mycket fram  emot att få se Ernst som inför alla jular har sina egna idéer och infriande av julen. Jul mer Ernst börja i år 5 december och då kommer jag att sitta bänkad framför TV:n.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.