Av hela mitt hjärta

Namn?!

Jag tror jag blir galen på att välja namn till bebisen. Nåt namn lär den ju få, men man vill ju liksom ha ett namn på lut eller i alla fall några namn, men det är ju hopplös!  Just nu så håller hela familjen sig engagerade i att hitta ett lämpligt namn och det blir många viljor vill jag lova!

image

Nej inte det och blä det låter inge bra, å det tycker jag om å inte jag. Men min bästa favorit av kommentarer att få det är ju…. lugn det ger sig när den kommer!! Men bah!! Och om den inte gör det då?! Då står man där med en lite ”gullskrutt” utan namn! Å det är så dags då att få panik över att inte ha ett namn på ungen! Mamma börjar få ett bryt av att ge förslag på namn som bara ratas hela tiden och alla andra verkar tycka det är hysteriskt roligt. Kan jag få ett vettigt förslag på namn till beben. Pojknamn, inge konstigt eller jätteovanligt, inget som är ett hen namn, inget dubbelnamn och gärna ett klassiskt namn som passar ihop med de övriga namnen på barnen. Å jag kan på en gång säga att större delen av namnen på bilden är ratade av familjen på ett eller annat sätt tillsammas med ca 60 andra namn som är relativt ”vanliga” namn. Jag får ont i huvudet av det här och ju mer jag läser listor på namn desto mer kräsen blir jag. Blir väl Ingenamn eller Zero. Blankt eller Tomt! Det är väl bra namn!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annette

    Förstår att det är svårt……..har nyss haft ett av min dagbarn vars lillebror fått ”prova” olika namn varje vecka och det var såååå förvirrande för den tre-åriga brorsan men nu heter han……..Birger!!!! Hmm…….

    Wilhelm är fint och Elias, Jesper, Jens, Anton bl.a som pojknamn och på flickor tycker jag Astrid (men det heter ju Roger o Åsas iof) Meja, Elvira

    1. ylwa

      Ja, men vilken panik. Så vill jag inte ha det. Uscha! Till slut vet väl syskonet inte vad ungen heter eller kallar honom något annat en vad föräldrarna väljer.
      Tur att dom valt ett namn till slut nu då och får hoppas att det blir bra med Birger nu då.

    2. ylwa

      Har ju gjort det något enklare och vet om att det är en pojke så därav inga flicknamn i förslagen, men jag tror vi kommit fram till tre ev namn nu som funkar, men det är ingen av dom namn som står i inlägget. Tur det finns många namn.

    1. ylwa

      Ja det är ju ett fint namn, men jag tycker om massor av namn som övriga familjemedlemmar ratar på ett eller annat sätt. Men jag ska lägga till det namnet på listan och se om det blir några kommentarer.