Av hela mitt hjärta

Svart bälte i…

…..karate eller ju jutsi eller någon annan kampsport vore ju härligt, men tyvärr så är det inte det jag har fått mitt svarta bälte för, nej nej. Nu mera svart bälte i ”graviditet”. Helt plötsligt utan förvaring så kom värken i fogarna som ett expressbrev på posten. Skit och piss! och jag vill inte, men men det är inte mycket man kan göra åt saken förutom att följa sjukgymnastens råd, använda bältet och hoppas, hoppas och hoppas att värken i fogarna försvinner lika fort som den kom.

 

gavbälte

Lite bra var det ju i alla fall med råden från sjukgymnasten för att dammsuga, städa, bära tungt, gå i trappor är ju sådant som jag ska undvika in i det längsta och det låter helt ok för min del. Älskar när jag har en orsak att köra med familjen. ”Snabeldraken” är helt enkelt inte mammas längre utan nu får någon annan dammsuga. Mamma pekar och domderar istället (för det är jag bra på). Tvätten bär jag inte sedan länge och tvätta gör jag inte så ofta heller längre eftersom ”gubben” blivit så huslig, dessutom är ju tvättstugan i källaren och någon hiss det har vi ju inte 😉 (alla ursäkter är bra).

Så det som är kvar nu på min lista är diskmaskinsgörat, domderandet och badrummet (som jag vägrar ha ofräscht och som jag är hysterisk med så det kommer jag ta även om jag så måste krypa dit för att städa det) 😉 Måste dock fila lite mer på det där domderandet för det biter just inte så bra än så länge, men men jag har ju tid på mig 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.