Av hela mitt hjärta

Nattligt möbelbygge

Ja, men det gick ju si så där att bli färdig med allt igår. Handlingen som vi skulle göra ”lite fort” vart ju färdig så vi kom hem till kl 20.10 och då var det ju dags för Alvin att sova promto. Sedan hamnade vi båda vuxna utmattade i soffan och självklart somnade till som två säckar potatis.

Klockan 22.20 vaknade vi till och insåg att det som ska göras hemma kommer nog inte bli gjort, men vi måste ju ändå göra lite. Så vid 23-tiden började jag slå in paketen till Alvin och vid kl 01.00 då höll jag som bäst på att bygga ihop ett nytt bord. Det är ju sådant som man definitivt ska göra kl 01.00 på natten. NOT!

Ja ja, gardinerna i vardagsrummet är uppfållade och bordet är färdigt och står på plats. Det mesta är undanstökat, MEN…..gardinerna i köket lyser fortfarande med sin frånvaro. Det är härligt när man är ute i sista minuten. *sucka*

image

Får hoppas att mannen hinner sätta upp fästerna till gardinerna på lunchen så kanske vi får upp gardinerna lagomt till gästerna kommer. (Men glöm för bövelen inte att hämta tårtan!)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.