Av hela mitt hjärta

Jag blir galen!!

Hur ska man blir av med dem? 

Jag tror jag blir tokig! Ett och samma företag ringer 2-3 ggr i månaden och vill ”sälja” produkter. Varje gång svarar jag samma sak = Jag är inte intresserad, jag vill inte att Ni ringer. Vänligen ta bort mig från ev listor.

 Varje gång får jag till svar att jag fyllt i en enkät på nätet och där godkänt att dom får kontakta mig. Men jag har aldrig skrivit i någon enkät på nätet och skulle aldrig göra det heller för den delen, men ändå menar dom på att det måste jag ha gjort eftersom dom har fått både mitt namn, min adress och mitt telefonnummer?! Men HALLÅ?! Hur svårt är det all hitta då?! Jag finns ju för sjutton med i telefonkatalogen och på alla internetbaserade telefonsökningsdatabaser, så vem som helst kan ju ha fyllt i dom uppgifterna.

Men nej, det förstår Ni är högst osannolikt enligt detta företag och därför fortsätter dom att ringa?! Och menar på att jag måste gå in och avanmäla mig från denna enkät jag fyllt i för att dom inte ska ringa.

 Moment 22…. Men jag har ju inte fyllt i någon enkät och vet ju inte vart jag ska avanmäla mig så kan du vara snäll och upplysa mig om det då? Nepp, det kan dom inte för det finns flera olika enkäter man kan vara med i och dom vet inte vilken jag har varit med i för det måste man hålla reda på själv….. *Arg* *Frustrerad* Hopplöst fall doktorn grät!.

 Sedan går det en månad och då…..jo då hör´ni då hör dom av sig igen med samma information, men vad ska jag göra?! Jag blir galen!

 Har försökt att be dom snällt, be dom ta bort mig från dessa uppringningslistor, be dom sluta ringa, be dom glömma mig, sagt att jag ska polisanmäla företaget (då vart det faktiskt tyst i 2 månader innan dom ringde igen) och till slut blir man bara helt jäkla otrevlig rakt igenom och jag kommer absolut ingenstans. SKIT för dessa försäljare! Alltså ska man verkligen behöva byta telefonnummer för att få vara ifred?! Det är ju helt sjukt att folk inte kan respektera det man säger åt dom. *suck*

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Britta

    Läste nånstans om en kvinna som blev uppringd flera gånger om dagen av ett sånt där blufföretag som vägrade sluta. Hon började med att varje gång de ringde blåsa högt i en visselpipa i luren… Och de slutade ringa rätt fort 🙂

    Annars kan du skriva upp klockslag och datum varje gång de ringer, banda ett samtal där du klart och tydligt säger åt dem att sluta ringa och sedan polisanmäla för ofredande.

    1. ylwa

      Ja, men man kanske ska skaffa sig en visselpipa eller varför inte ett signaltuta när man ändå håller på. 😉

      Blir nog polisanmälan till slut för jag vet inte hur jag ska få stopp på’t annars.

      Men tack för tipset om visselpipan, det gav helt nya idéer. 😉