Av hela mitt hjärta

På resande fot idag

Som Ni säkert förstår är jag på resande fot idag. Ska på utbildning/informationsdag på Höga Kusten idag.

Där ska vi lyssna på mycket intressanta informationer, äta god mat och njuta av utsikten och det underbara vädret. Kanske vi hinner få i oss lite gofika också. 🙂

Vid hotellet som ligger precis ovanför bron med denna fantastiska utsikt har dom en underbar lekpark för barnen, lite vattenfall och rutschkanor. Var några år sedan vi var här med familjen, men sist vi var där fick vi till några riktigt snygga bilder på barnen.

Klart värt ett besök med barnen. Om inte bara för att stanna och leka lite, äta glass och titta på utsikten, innan man fortsätter upp över eller ner över.

En något yngre Caroline i klätterställningen och man ser utsikten över bron i bakgrunden.

En bild på Emelie också då vi vi var på Höga Kusten. Hon har precis fått spann på en örn som flyger över bron, mycket spännande lek, händelser och spännande utsikt på Höga Kusten, men idag får jag njuta själv för idag har jag ju inte familjen med mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna/pojkmamman

    Vi har drygt 75 mil bara ner till Umeå… Så höga kusten är ett stopp på vägen om vi är på väg ner mot Dalarna. ( min man har 2 vuxna barn där). Men det är helt klart bästa stället att pausa på om man har barn i bilen!

    1. ylwa

      Men Ni bor ju för sjutton i sveriges ände av alla ändar 😉 Ni borde ta flygcert och skaffa en lite jet istället 😉 Kan landa på någon kohage eller nåt?! 😉 Blir många stopp på alla dessa mil med barnen. Skulle ta flera dagar för oss med kisspauser, hungrigpauser och ”jag mår illa” pauser 😉

  2. Hanna/pojkmamman

    Den lekplatsen är kanon! Vi brukar alltid stanna där och låta barnen leka och springa av sig ordentligt!

    1. ylwa

      Mmm. Funderar på en dagsutflykt dit på semestern. Kan vara kul med ungarna och bara vara en dag. Fika lite, leka, springa i vattensprut-grejerna och bara njuta av en fin dag och underbar utsikt.