Av hela mitt hjärta

Stök, bök och en liten bit på väg.

När man väl börjar röja och greja för att fixa iordning i ett rum så är man klart optimistisk. Hade planerat att igår kväll få in både garderoben i Caroline rum och byggt ihop sängen, men verkligheten kom ikapp någonstans på vägen där jag insåg att golvet behövde torkas 3 ggr för att bli riktigt rent efter allt slipdamm, spackel-, lim- och färgrester. Dessutom behövde listerna torkas av, fönstret putsas och fönsterbrädan göras ren.

Garderoben är i alla fall på plats och all städning är gjord. Jisses! Vad den garderoben sväljer kläder. Tror ärligt inte att ungen använder hälften av dessa kläder, men men finns det plats för kläder är det ju lätt att dom blir kvar även om dom inte används.

Sedan vart det dock dags för nattning av en liten Alvin och efter det ett försök att få tjejerna i säng.

Allt plockande och fejande uttröttade mig så efter alla ungar hamnat i bingen parkerade jag rumpan i soffan ocj vi passade på att se filmen PI som var jättetrög i början, men otroligt spännande och fascinerande så fort själva handlingen kom igång. Rekommenderar er att titta på filmen, men kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker den var ok för barn, det var en hel del råa scener med djur som äter andra djur, men fixar barnen livscykeln för djurriket så är det nog en bra film för dom i annat fall välj en annan film för barnen.

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.