Av hela mitt hjärta

Klädångesten har börjat..

Vi ska på en 40-års fest på lördag och då är det ju trevligt om man har några snygga kläder på sig. Och då kommer den klassiska klädångesten.

Någonstans fick man ju för sig att mycket av klädproblemen och detta desperata prövande av kläder och känslan av att aldrig ha något att ha på sig skulle försvinna med kilona man tappat, men jag tycker nästan det blivit värre. Att man dessutom i princip har fått byta ut hela sin garderob med kläder allt eftersom man gått ner i vikt gör inte saken lättare. Hade jag haft obegränsat med pengar och tid, ja då kanske det skulle vara lite enklare att fylla på garderoben med nya fina kläder, men riktigt så bra är det ju inte.

Har dock samlat på mig lite finare kläder, dels sånt som jag fått av snälla vänner men även sånt som jag köpt nytt, men vad av detta ska jag ha på mig på lördag?! Vill ju att det ska vara något som sitter bra också?!

Vilka kläder? Ska man ha stövlar eller lågskor? Väska eller inte? Halssmycke? Örhängen? Många spännande funderingar att lösa, tur man har några dagar på sig än så länge.

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.