Av hela mitt hjärta

Astrid smartare än man tror

Lite mer om den lilla appen Astrid som jag och dottern har lagt in i våra telefoner som hjälper till med påminnelser, peppning för att utföra uppgifte och håller även reda på meddelanden, missade telefonsamtal osv. Läs mer om appen här.

Visade en del bilder på typiska peppningar och kommentarer från Astrid då hon vill att man ska göra olika uppgifter, men tänkte denna gång att jag skulle berätta lite mer om hur Astridappen också påminner om samtal och meddelanden som kommer in till telefonen. Om man t ex missat att läsa ett meddelande så påminner Astrid om att man fått ett meddelande till du läst meddelandet. Om du missar ett samtal så får du också en påminnelse av Astrid där du får välja mellan 3 olika alternativ ring upp nu, ring upp senare och ignorera. Det där tyckte jag var ganska onödigt från början, för mobiltelefoner idag har en ganska tydligt sätt att visa att man missat ett samtal, men så ignorerade jag ett samtal flertalet gånger och då kom en spännande kommentar. Du har ignorerat detta nummer flera gånger, vill fortstätta påminna om detta samtal eller ska jag alltid ignorera detta?

Det är ju jättebra att få hjälp även med samtalen och meddelanden i mobilen, men som sagt det som jag tycker är bäst är funktionen med själva kom-i-håglistan. Och även om alla de påminnelser som man får kan uppfattas som tjatiga för en ”normalfungerande” person så är det helt perfekt för den som behöver en knuff i rätt riktning, det är som en ”virtuell spark i baken” på ett vänligt och peppande sätt. Kan varmt rekommendera denna app.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.