Av hela mitt hjärta

Teflonminne!?!

Jag är verkligen jättebra på att strukturera upp och lyckas planera in alla barnens aktiviteter och hinna med allt som ska göras för dom, även min mans aktiviteter brukar jag ganska ofta komma ihåg, men om vi sedan ska komma till mig själv och det som jag har inbokat då är det som bortblåst!

Jag satt verkligen i söndags och förklarade för mannen i huset att jag hade något bokat efter jobbet varje dag denna vecka förutom fredag (vänta måste kolla så jag inte har något jag glömt då också……nej vilken tur). Måndagen kom jag igenom utan problem, så även tisdagen, men sedan vart det som blankt resten. I förrgår ringde min man och frågade hur länge jag skulle vara hos optikern? -Ja visst fasiken säger jag, som då står på City Gross och försöker hitta Saturnusglögg och inser att jag har skitbråttom för om 10 min ska jag vara hos optikern 1 mil därifrån.

Igår samma sak när jag svalt sista tuggan av middagen och lutar mig tillbaka frågar han igen, när ska du vara på mötet på skolan då? -Dah! vad är det för fel på mig?! 15 min kvar och jag får rusa iväg istället för att njuta av lite lugn och harmonisk sofftid.

I morse var det kört igen jag skulle gå in och lägga till en faktura som ska betalas och kunde för mitt liv inte komma ihåg doskoden för inloggning. Vad gör man? Det är ju säkert i alla fall, t om så säkert så jag inte själv kommer in och göra bankärenden.

Alltså min hjärna behöver en defragmentering eller någon form av om rensning på något sätt, tänk er själva det är som att ha en släng av plötslig akut Alzheimers (min variant går ju över tack och lov, men lite otäckt är det) och då har jag glömt allt möjlig, även sådana saker som normalt sitter i benmärgen. T ex barnens personnummer, mitt eget telefonnummer, kortkoden, lösenordet till inloggningen på datorn.

Vad händer härnäst? Snart glömmer man väl namnen på ungarna och att hämta dom från skola och dagis?! Vad har man för ursäkt då då? -Förlåt men jag fick en släng av ”teflonminne” men jag mår bättre nu, eller? Ja jisses, får ta och skärpa mig tror jag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.