Av hela mitt hjärta

Duschat, packat, utmanat

Har precis packat ihop grejerna i väskan och tagit mig en varm dusch.Imorgon eftermiddag är det dags för oss att resa hem igen från Rom, men planet går inte förens kl 17.00 på em så vi har ingen brådska. Utcheckningen är dock 11.00 och dom har varnat för skitväder så vi får se hur det går.

Är inte riktigt trött ikväll, vet inte riktigt varför. Har somnat som ett barn vid senast 21-22 varje kväll tidigare och har gått minst lika långt idag som alla andra dagar, men idag känner jag mig ganska pigg.

Just nu håller vi på att utmana varandra i Songpop bara för att fördriva tiden och bli lite trött, det går sådär kan jag säga…..

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta

    Haha , ni är ju rolig ni 😉 Synd för er att semestern redan är slut…. Men ” Borta bra, hemma bäst” brukar stämma ganska bra 🙂 Och jag för min del tycker det blir bra, för nu saknar jag dig 🙂 Have A safe journey home !!! Kram

    1. ylwa

      Åh, jag saknar dig också vännen och mina barn. Jisses vad skönt det ska bli att komma hem, men det känns som en evighet till dess. Fasiken om hemflyget kunde gått lite tidigare, men men det är väl bara att njuta lite längre absolut Rom och sedan plågas lite mer i de trånga flygstolarna.