Av hela mitt hjärta

Italienare är konstigt folk!

Jag förstår mig inte riktigt på Italienare. När dom pratar med varandra låter dom anti gen less, stressad eller irriterad. Dom sägs ha ett jäkla temperament och det visas klart i trafiken för där tutas, viftas med armarna och hyttas det hit och dit. Men när man sedan kommer till butiker, restauranger osv då finns det inga bestämda öppettider utan var och en gör lite som man vill och det bara accepteras rant av av andra italienare? Vart är temperament då?

När vi äntligen lyckats ta oss ut till Europas största shoppingcenter som ligger en bit utanför Rom och jag har med skräcken i blicken och en klump i magen åkt den värsta, vidrigaste, skakigaste och läskigaste tunnelbanan någonsin och efter det en buss 3 hållplatser och fel håll och sedan 5 hållplatser tillbaka för att komma till detta jättekomplex så visar det sig att dom idag bestämt sig för att öppna 12 istället för ordinarie öppettiden som är kl 10. Ja jag vet inte men nog gör det mig LITE SMÅTT irriterad att jag måste stå där i regnet och vänta i nästan 11/2 timme! Men inte en Italienare nej nej dom bara ställer sig snällt och väntar dom?! Nog är dom väl ett märkligt folk?!

image

Här är en bild från tunnelbanan och jag ska aldrig mer klaga på tunnelbanan i Stockholm för den känns SÅ mycket bättre, tryggare och renare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.