Av hela mitt hjärta

Prova glasögon online

Jag behöver nya glasögon och har fått ett bra erbjudande från Synsam så jag tänkte att jag idag ska åka dit och prova ut några bågar. Jag tycker det är jättejobbigt för jag kommer oftast hem med bågar som antingen är nästan likadan som de jag hade tidigare eller med ett par glasögon som faktisk ärligt är ful på mig. Det är dessutom svårt att bara titta på en båge utan att ha den på sig och se om den sitter bra och är snygg just på mig.

Men nu på morgonen hittade jag en sida på nätet, som tyvärr inte är Synsams, men där kan man prova bågar på en bild på sig själv. Antingen ens om är knäppt tidigare eller om man tar en med sin webbkamera. Jag valde att göra båda och tycker ändå att man fick en hyfsad uppfattning om hur man skulle se ut i valda bågar. Det var riktigt roligt.

Prova själv på sidan här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Hejsan!

    Kul att du har varit inne hos oss och provat glasögon (jag jobbar med Loveyewear)! Var bor du? Bor du i Stockholm är du varmt välkommen till vårt showroom för att kunna prova dem på riktigt 🙂 Annars är det bara att ringa vår kundtjänst på 010-101 31 11 om du har några frågor!

    Bra val förresten!

    Lycka till med letandet!

    /Sara

    1. ylwa

      Åh hej Sara!
      Vad roligt. Hade faktiskt ingen aning om att ni hade ett showroom i Stockholm, det hade ju varit roligt naturligtvis. Tyvärr bor jag i Sundsvall så det blir lite långt tyvärr, men jag ska tänka på det när ja är nere i Stockholm på annat att jag kan besöka Ert showroom då.
      Tack för tipset och för att du läser bloggen!