Av hela mitt hjärta

Ramlat med cykel

Emelie har varit med sin kusin efter skolan idag och skulle cykla hem vid 19.00 och då hennes skosnören trassla in sig i trappan och hon fastnade med foten. Hon lyckades stanna, men ramlade sedan eftersom den ena foten satt fast i trampan. Hon satt där på vägen med gympapåsen åt ena håller och väskan åt andra och försökte trassla ut sitt skosnöre. När hon väl fick loss skosnöret så plockade hon upp sina grejer och gick en bit med cykeln och cyklade sedan hem på cykeln som skramlade och skrapade. Det var en jätteskärrad, ledsen och förtvivlad Emelie som kom hem och grinade och satt på bron. Klart det! Vem får inte panik om man sitter fast i cykeln med skosnöret?!

Efter att hon lugnat ner sig så konstaterade vi att hon slog sig nog inte så mycket utan fick mest panik över att hon var rädd att bilarna inte skulle se henne medans hon försökte trassla loss foten och skosnöret från trampan. Hon hade hjälm på sig och hon slog inte huvudet så det gick ganska bra.

Emelie tog lite kvällsfika och vi laddade med nya skor utan skosnören medans Per-Arne fixade cykelbrom som blivit sned, stöd som inte fungerade längre och skärmar som blivit lite vinda. Sedan sa Emelie att nu kunde hon gå och sova för nu kan hon cykla säkert imorgon.  Och skorna med dom trasiga skosnörena dom får stå hemma.

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.