Av hela mitt hjärta

Snarkande monster!

Ska inte nämna några namn över huvudtaget och det kommer på något sätt inte gå att lista ut vem jag menar alls 😉 , men jag har delat sovrum med ett snarkande monster i natt. Om jag somnar först så brukar jag inte vakna av att någon snarkar eller av att någon ligger bredvid mig, men där emot vaknar jag oftast om någon kliver upp eller kommer in i rummet.

I natt har jag dock vaknat jag vet inte hur många gånger, för min sängkamrat har stundom snarkat så jag tror taket skulle lyfta. Förstår inte hur denna person kan sova själv. Dennes öron är ju ändå närmare ljudet ;). Är så där lagom trött idag när man har vaknat och somnat om, vaknat och somnat om igen.

Ny dag! Nya möjligheter, kanske lite smidigt ska lägga dit lite snarkhjälpmedel på sängbordet och se om denna sängkamrat fattar piken 😉  Frågan är bara vad?! Finns ju en hel uppsjö av sådana hjälpmedel mot snarkning. Plåster, snarkklämmor, snarkspray?!, tandskenor, ja herregud man skulle ju kunna få en sängkamrat som ser ut som en omplåstrad, brottare med simmarnäsklämma?! Hur romantiskt är det och dela säng med då?! 🙂

Tycker Homer Simsson symboliserar nattens drama ganska bra 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.