Av hela mitt hjärta

Tips på billiga böcker

Jag är verkligen ingen bokmal, jag gillar egentligen inte att läsa, men jag hittade ju en bok som heter Såld som jag läst under sommaren och fick sedan av Pojkmamman om fortsättningsböckerna. Den var ju så intressant så det är klart att jag vill läsa fortsättningarna, men dom var helt omöjlig att få tag i i vanliga handeln för det är gamla böcker, men på Akademibokhandeln var dom så snäll att informera mig om att man kan gå in på något som heter Bokbörsen och där kan man köpa fina exemplar av gamla böcker och nya också naturligtvis, men framför allt kan man göra fynd. Hittade båda böckerna jag sökte på ett litet kick och betalade 80 kr respektive 18 kr för böckerna. Det tycker jag var perfekt pris för böckerna.

Är dessutom imponerad av den hjäp jag fick från Akademibokhandeln att få hjälp dels med att söka reda på böckena och sedan tipset om att gå in på Bokbörsen för att köpa dom billigt. Tack snälla Akademibokhandeln för en superb service 🙂

Får hoppas att böckerna kommer inom kort så jag kan läsa fortsättningarna om flickorna som vart sålda av sin far, deras barn och framtid. Men idag blir det sova av på en gång. Natti natti!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.