Av hela mitt hjärta

Skit morgon

Morgonen började med ett kaos. Vi försov oss och hade glömt och slagit in en av Alvins presenter. Alvin vaknade före alla andra och började ropa att han var färdig. Vi fick rusa ner och väcka tjejerna och slå in paketet fort och sedan gå in till Alvin innan han ledsnat på att vänta.
Efter att Alvin var firad på morgonen började vi plocka fram frukost och samtidigt börja förbereda tårtorna till kalaset. P-A skulle samtidigt bära ut kartongerna i garaget och när han är där så lyckas han slå i huvudet i fästet till garageportens skena. Han slog ett rejält jack i huvudet och vi fick stoppa upp allt för att få stopp på blödningen och rengöra.

image

Som grädde på moset när vi nu hade ändå mindre tid att hinna färdigt med tårtor och grejer till kalaset så ville Alvin ha sina Nuance kalsonger med bilar på sig och vara en stor kille, dock i allt stoj så glömde han av det och lyckades bajsa ner sig i dom nya kalsongerna och inte var det något fast och fint heller. För andra gången var det bara att släppa allt och istället sanera en pöjk.
Vi skulle lätt kunna säga att det inte  var den bästa morgonen, med  vi han med och göra tårtorna nästan klara innan  gästerna kom.

Alvin fick en egen liten tårta som ser ut som en bil.

image

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.