Av hela mitt hjärta

Tokbra!

Började med stolarna på förmiddagen med då det var 2 stolar kvar strejkade häftpistolen. Vart så irriterad att jag slängde in den längst in i pysselskåpet. Istället för vi iväg och lämnade alla barnen  hos farmor Ulla och sedan för vi ut och fixade med presenter till Alvin som på tisdag fyller 3 år. Storkillen våran!
Frågar man Alvin vad han vill ha så säger han: – En liten bil, en liten tårta. Det är bara det han vill ha, inget annat. Och han visar tydligt med händerna att det ska vara e  tårta som är ca 1 dm och en bil som är ungefär lika stor. Vi får väl se om det är det han får när han fyller år. Vi kommer i alla fall att fira honom imorgon lördag med släkten.

Efter att vi handlat ätit tacos till middag gjorde jag ett nytt försök med häftapparaten och fick plocka isär hela apparaten och sätta ihop den igen  för att få den att funka. Skam den som ger sig. Nu är alla stolsitsar klädda med det nya svarta tyget.

image

Tänkte jag skulle fixa iordning på altanen  nu på kvällen, men fastnade framför den otroligt pampiga invigningen av OS. Får se om jag gör det lite senare eller om det får skjutas på morgondagen. 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.