Av hela mitt hjärta

Inte som planerat

Dagen vart inte riktigt som jag hade planerat, men vi har haft en otroligt rolig och mysig dag i poolen med barnen och sedan har vi fikat lite och badat mer. Det har varit en otroligt varm och solig dag idag och det kändes verkligen som om man inte kunnat göra något annat en att svalka sig i poolen idag. Efter ett antal timmar i poolen var det dags att handla och förbereda för middagen.

Vi bjöd våra vänner på grillad kyckling, potatis och grönsaker i ugn, tsatsiki och sallad. Det var väldigt uppskattad mat och det känns lite roligt med tanke på att vi, eller jag i alla fall inte är någon hejare på att laga mat.

Inga stolar vart omgjorda, ingen rensning av ogräs och inte han jag med något annat heller. Jag han i och för sig klippa ur rosenbusken som hade grenar som spretade åt alla håll. Men trots att jag inte hunnit något av det jag tänkt så är jag jättenöjd med dagen. Det har varit en helt underbar dag med barnen som avslutades med middag med goda vänner och eftersom jag har semester så kan jag ta det andra en annan dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.