Av hela mitt hjärta

Försovit oss!

Kanske inte så konstigt när man är uppe halva natten, men ändå. Jag är inte speciellt trött med jag vaknade lungt sagt med ett ryck i morse och insåg att klockan var halv 7 och jag ska vara på jobbet 7.

Klädde på Alvin i sömnen och han vaknade någonstand mellan att jag tog på honom tröjan och smörjde honom med solkräm iför dagen på dagis. Jisses vad arg han vart, men vem skulle inte ha blivit det om man vaknar av att någon sliter och drar i en och håller på att smörjer en 🙂 Förlåt min lillkille! Ingen stund framför TV:n fick det bli heller utan bara klä på och iväg på en gång på dagis. Pappa fick åka med honom på dagis och det var inte heller populärt just idag, men jag är ganska säker på att det inte spelat så stor roll vem av oss som lämnat så har dagis varit ”BLÄÄÄ!” som Alvin säger när han inte riktigt känner att han vill vara med på noterna.

40 min efter att jag vaknade sitter jag nu på jobbet  och då har jag dessutom kört 2½ mil förbi 3 vägarbeten. Så nu ska jag försöka komma igång med jobbet. Idag lyser solen över Sundsvall.

God morgon!

image

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.