Av hela mitt hjärta

Upp och iväg!

Snacka om trött igår…..energin tog verkligen slut. Vart mat på IKEA igår och sedan en runda runt Birsta innan vi for hem.
Alvin var så trött på slutet av allt rännande runt i butiker så han pep bara -Bäla mamma, bäla! ojkar inte gå sälv!
När vi kom hem vart det pyjamas och välling. Jag tror att det tog högst 15 sekunder efter att  vällingen var uppdrucken till pojken sov och snarkade gott.

Då tjejerna är på läger denna vecka och bor hos sin pappa hela veckan så passade vi på att ha en vuxen filmkväll så där mitt på en vardagkväll. Har varit så mycket annat på kvällarna, men igår vart det en lugn och stillsam kväll med filmen Safe House. Den var faktiskt riktigt bra…….så länge jag såg i alla fall. Somnade jättegott i soffan då det var ca 20 min kvar av filmen så jag får väl försöka hinna med att se slutet idag innan vi lämnar tillbaka filmen.

I morse vaknade jag och insåg att jag frös som en tok. Har fönstret öppet på nätterna och det brukar gå bra, men i natt tror jag det var tokkallt för det känns som om det hänger isbitar inuti min kropp. Vart långbyxor och skjorta idag.
Tog in tvätten som hängde ute eftersom det ska regna idag och sedan så är det bara till att åka till jobbet och börja dagen! Godmorgon!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.