Av hela mitt hjärta

Längtar till 5 juli

Jag tror att det inte skulle bli någon sommar om inte Ernst fanns, så det är väl tur att det nu snart är dags igen för ytterligare en säsong av  ”Sommar med Ernst” som jag har längtat.

Vet inte vad det är med den karln. Alltså han har en sån inlevelse i allt han gör och en värme som förs vidare genom TV-rutan och in i skälen på en. Man blir liksom glad och tokinspirerad av honom och hans fixande och fejande av gamla lador, brukshus och annat spännande. Jag kan ärligt säga att inte mycket av det han gör är i min stil eller något man skulle finna hemma hos mig, men ändå så blir det så bra och är så intressant att titta på dessa program.

5 juli kör han igång igen med nya avsnitt och jag, ja jag kommer sitta bänkad framför TV 4.

Ser inte så tokig ut heller trots att han är 54 pannor 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. finastina

    Nämen åh så härligt. Ingen sommar utan Ernst!
    Jag har undrat lite över när de hade tänkt köra i gång och min man sa att det inte skulle bli något i år. Har tänkt flera gånger att jag ska gå in på TV4:s hemsida och kolla läget, men det glömmer jag bort lika fort som tanken uppstod tydligen..så tack för uppdateringen !

    1. ylwa

      Ja jag trodde inte heller det skulle bli något program i år, men så fick jag syn på reklamen på TV4 och blev hur lycklig som helst. 🙂

  2. loppi

    Nämen åh så härligt. Ingen sommar utan Ernst! 😉
    Jag har undrat lite över när de hade tänkt köra i gång och min man sa att det inte skulle bli något i år. Har tänkt flera gånger att jag ska gå in på TV4:s hemsida och kolla läget, men det glömmer jag bort lika fort som tanken uppstod tydligen..så tack för uppdateringen ! 😉