Av hela mitt hjärta

Mystiska stora ägg

Igår när jag var på föräldrarmöte hade Caroline lämnat ett brev till mig för att berätta vad som hade hänt för spännande på skolan.

När barnen kom på morgonen var blomkrukan och lampan i fönstret välta och det låg jord på golvet, mitt på golvet låg också 3 stora ägg (ungefär stora som en badboll) och tillsammans med äggen låg en lapp med en vädjan om att dom skulle ta hand om äggen, hålla dom varm, vända dom 2 ggr om dagen, vara försiktig med dom och inte skaka eller slå på äggen.

Barnen är alldeles lyriska över dessa ägg och sköter om dom och vänder på dom, dom har fixat filtar så att dom kan hålla äggen varma. Vi får se vad som ska hända med äggen, men fröken berättade på föräldrarmötet att man ska ha någon form av kommunikation med någon ”ägare” av äggen och dessutom så småningom även med äggen.

Idag kom Caroline hem och berättade mer om äggen. 1 av äggen har krypt, 1 av äggen har växt och något skramlar i det när man vänder det och det sista ägget har börjat lukta. Vissa tycker det luktar choklad och andra tycker det luktar vanilj och någon tykte det luktade tuggummi.

Jag vill också gå i ettan, är ju helspännande med dessa ägg. 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.