Av hela mitt hjärta

Barnsligt förtjust i pixiböcker

Jag vet inte varför jag är så förtjust i dom, men jag kan liksom inte låta bli och köpa om jag ser att det finns någon ny som vi inte har.

Nu var det ett tag sedan jag köpt några, men idag när vi var och handlade på den lilla icaaffären vi bor vid så hade dom fått in 2 nya pixiböcker som vi inte har hemma och då vart mamma fast igen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria Svensson

    Hejsan
    Jag undrar vart du fick tag i dessa pixiböcker. Har en son på drygt 2 år som snart har haft sönder just Farbror Bertil får en traktor. Kan du möjligen hjälpa mig finna den på något vis. Han älskar den men börjar så smått äta på den också. Och det snart inte att bläddra i den.
    Mvh Maria och Anton

    1. ylwa

      Hej!
      Ja, men jag vet ju hur det är med pixiböcker dom blir ju lätt sliten när dom små använder dom. Men jag måste säga att jag fick tag på den på vår lilla ICA affär är hos oss så den borde väl finnas lite var stans, men jag ska kolla om det finns fler här på ICA. I bästa fall kan jag kanske skicka en till Er om jag hittar en till. Min lillkille är också väldigt förtjust i Farbror Bertil får en traktor och den börjar blir lite skamfilat här också nu.

      Jag återkommer!