Av hela mitt hjärta

Allegisk reaktion

Stackars Alvin har fått i sig något han inte tål igår och trots att vi smörjer och ger honom antihistamin så blir det inge bättre. Idag även dagis smörjt honom och ändå så kliade Alvin så mycket och det vart så irriterat att det började blöda.

Vi har verkligen försökt att göra allt för att få reda på vad det är han inte tål, men trots återkommande kontakter med Barnkliniken så kan vi inte hitta källan till utslagen.

Vi har tyvärr ganska många allergier i vår familj/släkt och vi kan därför inte lyckas lista ut vad det är som han inte tål. Dessutom har man tagit det ”vanligaste” och det gav inget utslag. Sedan är det ganska svårt att få ett definitivt svar på en allergi på barn under 3 år.

Men det gör ont i våra hjärtan när han får sånna utslag och han blir så ledsen för det gör så ont när vi måste smörja och smörja och smörja.

Nu ska vi till veckan börja skriva upp allt han äter, dricker och kommer i kontakt med i ansiktet för att försöka få någon form av uppfattning om vad det kan vara som han reagerar så hemst på.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.