Av hela mitt hjärta

Oj oj nu var det länge sedan….

…jag var in och gjorde något här. Vart som stopp efter 2 veckor med lunginflammation och fullständig orkeslöshet. Sedan kom man tillbaka på jobbet fick lov att ta igen skörden av grejer som blivit liggande. Det i kombination med att man ska ha föräldrarmöten x 2, kvartsamtal, skolrådsmöte och och och…..*phu* För att göra en lång berättelse kort….I AM BACK!!

På hemmafronten har vi kommit in i jättebra rutiner. Allt flytter på med tjejerna i skolan, läxorna är det fortfarande en del kämpande med, men det går bra. Caroline är JÄTTEDUKTIG på att läsa. Alvin han är som en tornado så fort det är fler vuxna än en hemma. Idag t ex är han billig som sjutton skulle kunna sälja han på blocket med tanke på hur trotsig den ungen är. Det konstiga är dock att dom kan vara en ängel på dagis, men tur är väl det.

Tjejerna har tagit sina skolkort, men än så länge har vi inte fått hem dom. Vi väntar med spänning eftersom vi sett hur bilderna såg ut på datorn. Ska försöka lägga ut dem så fort vi får hem dem.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.