Annika Duckmark

Norsk laks på grillen….

Hej finisar,

Wow vilken fantastisk dag vi har haft, solen har varit fantastisk och vi har haft huset fullt av Justins kompisar hela dagen och dom har lekt så himla bra. Dessutom kom fösta budet med laks idag till mitt samarbete med Noges Sjömatråd

Det är ju så gott att grilla fisk men visste ni att vi är usla på det när grillsäsongen nu är i full gång. Färre än 1 av 10 grillar fisk även om varannan svensk önskar att man grillade just mer fisk. Detta gäller även mig så jag är jätteglad över det här samarbetet som kan inspirera både mig och dig. Ja som ni ser så innehöll dagens leverans en massa gott. Receptet för dagen var Pulled laks med syrad rödlök.

Under dagen gjorde jag i ordning den syrade löken och den lnlaggda gurkan som ska stå och dra en stund…

Ja en perfekt rätt att bjuda på där det mesta kan förberedas innan under dagen. Jag marinerade även laksen som fick stå och dra i några timmar innan vi tände grillen.

Ja sen tände vi på och till och med jag tog plats vid grillen en stund….

Det blev riktigt riktigt gott, och det absolut bästa med fisk är ju att man inte blir så äckligt mätt som man kan blir av kött ibland. Med alla goda tillbehör blev detta en riktig höjdare.

Till detta drack vi ett riktigt gott vin som jag varmt kan rekommendera. Primicia Rioja.


Mer fisk på grillen gott folk och det kommer nytt tips på fiskrecept här på bloggen igen den 22 juli.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Annika Duckmark

      Hej Caroline,
      Ja det var verkligen gott och kan varmt rekommenderas. Jag är också dålig på fisk men det var både gott och enkelt.
      Må så gott
      Annika