Annika Duckmark

Några dagar solokvist…..

God förmiddag,

Jobbar vidare med min Ocky mössor, orderna är lagg 🙂 bollen är i rullning. Första proverna får jag i helgen och då ska jag försöka få till nya produktbilder. 🙂 Vi hår hoppas att lilla modellen är på humör på lördag när jag tänkt bränna av lite bilder…..man vet ju aldrig.

I em kommer farfar och hämtar J, han ska åka på semester till farmor/farfar några dagar. Han tycker det är så mysigt att vara där. Kan kanske vara bra att vi får lite andrum från varandra med tanke på alla konflikter vi har haft det senaste……fast jag vet att så fort han har åkt längta jag ihjäl mig efter honom, och får nästa dåligt samvete att han är borta några dagar. Brukar du får det också?????? men längta är ju bra ibland och jag vet att han har det toppen hos dom. Jag hinner rassla undan en massa möten och vet ni vad…..på fredag ska jag faktiskt på tjejfest ( inte ofta jag går ut nu förtiden ) Min vän Tanja Fylking har bjudit in ett härligt gäng tjejer och det var på denna tillställning förra året som jag knöt en massa nya kontakter. Ska blir så mysigt 🙂 ni kommer givetvis att få se en massa bilder från festen och kan under kvällen följa den på Instagram aduckmark.

Jag har fyndat skor till Justin till nästa vinter, en overall som funkar både nu och nästa vinter så det känner jag mig nöjd med. Men jag skulle gärna fynda ett par nya vinter skor till mig också. Har ett par Clarks som jag älskar och har haft i många år, men nu börjar som sjunga på sista versen. Vore härligt med ett lite fynd 🙂 Någon av dessa ligger överst på önskelistan Clarks……

Eller Canada Snow

Någon som sett dom till bra pris någonstans?????

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.