Annika Duckmark

Formex…..regnkappor och nya smycken…..

Hej finisar,

Oj vad det känns som det hänt mycket idag…….
Det viktigaste!!!!!!! Mattias har lyckats genomgå sin undersökning även om det inte var kul och än så länge ser det inte ut som om det ska vara något jätte allarmmerand. Definitiva provsvar kommer inom 2-3 veckor. Så jag kom faktiskt iväg till Formexmässan till 12.30 och var där och jobbade till kl 19. Denna mässa jobbar jag med Borås företaget Garda Of Sweden, den är andra gången jag jobbar med dom på mässa och det är ju alltid extra kul att jobba med folk från sina hemtrakter. Garda tillverkar regnkappor och bautakuddar allt i egen fabrik i Polen. Här är jag mitt bland alla kappor 🙂

Som vanligt var det också visning hos Love Forever som jag brukar gå, men idag var jag ju upptagen på annat håll 🙂 jag fick däremot smyga dit och kika på mina fina vänner som gick 🙂 Här är dom hela gänget.

Längst ut till höger står Johanna Bergin som jag även brukar jobba med på mässorna i Köpenhamn med och då för Hettemarks. Hon har precis kommit ut med sin egna smyckes kollektion Cirkus och var på Formex för att sälja in dom. Det är för omgående leverans och så mycket fint. En lekfull kollektion till bra priser, så beskriver Johanna den själv.

Dessa vet jag att Nordljus nätbutik köpte in idag och det är leverans om 2-3 v. så snygga 🙂

Ja ni vet ju sedan tidigare att jag har en förkärlek för döskallar så dessa föll mig såklart i smaken.

Snyggt halsband med peacemärket…..

Här är Johanna och jag 🙂

Ja detta var bar ett axplock, finns så mycket mer. Blir så stolt över vänner som är så duktiga. Grattis Johanna jag tror detta kommer bli kanon. Är ni på Formex tycker jag ni ska kika förbi hos Johanna i monter A37:20. Ja jag har en massa andra bilder men det får vi ta kommande dagar. Nu är jag trött i mössan och det väntar en ny mässdag i morgon.

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gilla

    Synd att Formex ligger så långt från där jag bor. Jag hade gärna gått en runda och tittat mig omkring.

    Smyckena var jättefina. Min man hade gillat dödskalleringarna.

    Gilla

    1. annikaduckmark

      Hej,
      Ja mässan är superbra och det finns en massa fina saker 🙂
      ha en trevlig kväll 🙂
      Kram
      Annika