Annika Duckmark

Vita tänder….

God morgon finisar,

I två nätter jag jag nu sovit med skena och blekmedel från Brilliant smile. Spännande 🙂
Jag har tänkt ett tag att jag ville bleka tänderna då jag tycker det blivit så bra på dom jag känner som gjort det. Mattias har en gammal skolkompis som håller på med det så vi kontaktade henne.
Söta Suzie var här för någon vecka sedan och gjorde en avgjutning på mina tänder och i lördags hämtade jag upp skenorna.

När man ska göra en sådan här sak tycker jag det känns bra att man får någon form av rekommendationer och det här fallet var det ju toppen att M kände Suzie sedan tidigare. Hon har jobbat med tandblekning i 5 år och är så där trevlig att man gillar henne efter 5 min. Ständigt med ett leende på läpparna och man känner sig väldig ompysslad som kund. Här är mina avgjutningar……

Det hela är mycket enkelt, man lägger i en lite dutt av blekmedlet på varje tandavtryck och sover sedan med skenan i ett antal nätter. Kändes faktiskt ingenting då den är väldigt tunn. Brilliant Smile hemmablekning använder sig av milda produkter vilket gör att det känns väldigt säkert. Man kan givetvis också välja att göra det på salongen vid ett enstaka tillfälle. Att jag valde skena var att jag tyckte det verkade bra att ha en om man vill göra en gång till längre fram.

Suzie håller till på Beauty Medical Team på Kungsholmen. Vill man boka kan man göra det online där under ” boka tid ” och välj tandblekning. Har man frågor kan man givetvis ringa direkt till Suzie för rådfrågning 0728-748514. Under dec erbjuder man blekning för 2000 kr istället för 2500 kr
Såhär såg nu mitt leende ut innan jag började……

Glöm inte sista dagarna att tävla om presentkort på Nicas Design. Klicka in HÄR

Ha en fin dag!!!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.