Annika Duckmark

Hur har ni det med konsten?

God morgon finisar,

Idag väntar en dag på Lidingö och Aces för min del. Jag har intagit med gröna frukostdrink med ingefära, banan, vatten, spenat och selleri så nu är jag redo för en massa kunder 🙂
Nu har ni det med konst och tavlor hemma? Jag måste säga att vi är usla på det och jag vet aldrig vad jag ska hänga på väggarna. Vet inte varför jag får sådan beslutsångest när det gäller tavlor.???

Jag tror att min granne kanske också tycker att det är lite kalt på våra väggar och när vi pratade om det häromdagen nämnde hon att hennes bror är konstnär Anders Malmberg ( vilket jag faktiskt visste men inte riktigt tänkt på hans hjälp ) sagt och gjort igår kväll åkte vi över till honom och kollade på en massa spännande tavlor. Den ena tavlan efter den andra och det är alltid spännande att få höra historier bakom de olika. Nu har några fått flytta in på prov för oj vad svårt det är………Men jag har redan två favoriter……..
Denna blir man bara så glad av att mötas av, Jill Scott hänger i min hall

Denna på väg ner i trappan, föreställande San Farnciscos branta gator….jag älskar den staden 🙂

Över matbordet hänger dessa två som heter People Movers, i de svarta sträcken anar men människor på väg, people movers är slang för gångband i USA som är en stor inspiration till Anders.

Klicka in på Anders sida Threehouse och läs mer om du är intresserad. Jag kommer även tipsa om ett evenemang i dec där han kommer måla live i Stockholm.
Nu ska jag njuta av att ha lite på väggarna innan jag rusar iväg…..tom Justin kom upp i morse och undrade vad vi gjort på väggarna 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. kaffemorsan

    En mycket spännande och intressant samling konst tycker jag. Jättefint!
    Jag älskar de två sista tavlorna, hade önskat att jag vågade ha mer färg hemma.

    Önskar dig en fin dag,
    kram

    1. Annika Duckmark

      Hej

      Jag brukar också vara feg när det gäller färg så extra kul att prova på det här. Ha en fin dag

      Annika