Annika Duckmark

Är man korkad för att man är blond?????

God förmiddag finisar….

Jag måste få avreagera mig lite……hoppas ni inte tar illa upp!!!!!
I veckan åkte jag för att byta till vinterdäck, på samma ställe där jag alltid byter däck och som alltid gick jag och tog en kaffe på ett närliggande fik och när jag är klar brukar dom också vara klara. Tack och hej vi ses vid nästa byte……
Men inte denna gång, när jag kom tillbaka höll dom fortfarande på och informerade mig om att en av bultarna inte gick att få upp…..men de skulle göra ett försök till. OK sa jag och gick och handlade så länge. När jag kom tillbaka sa dom att dom ej lyckats och jag fick ett nummer till en annan verkstad som skulle kunna BORRA upp bulten…..
Jaha, ringde dit och fick tid först nu kommande tisdag.
Tyckte ändå att det var konstigt att man inte lyckats få upp den, var ju trotts allt på en däckfirma. Så igår ringde vi en vän som har en verkstad och jag åkte dit nu på morgonen för att låta honom kika på det.
Men vilka idioter är det första han säger……dom har ju dragit av bulten!!!!!!! Gurr, varför säger man inte det då!!!!!!är det för att man är tjej, blond och dom förutsätter att man inte fattar något om bilar.

Ja visst blir man trött!!!!!! var ärlig och säg som det är och att vi fixar det här. Nu tänkte man säkert mörka och låta mig ta kostnaden för att få upp den igen……. Ja vi får se hur det här slutar…..

Nog om detta, om en stund kommer min fina vän Ulrika och hennes barn på besök. Dom är här för att fira lite höstlov. Tror de hade velat pussa på Justin lite också men han kommer ju hem först i morgon…åh vad jag längtar. Den lille rackaren ringde i morse och sa, ” mamma jag har sovit två hela nätter nu utan att vakna en enda gång” ha ha varför kan han inte göra det med mig 🙂

Kram på er så hörs vi senare 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej!
    klart att du inte är dummare för att du är kvinna och blond, vissa män vräker ur sig sådana saker eller håller inne med information för att de är osäkra och fördomsfulla kring tjejer och motorfordon så är det bara!( du har nog fördomar om andra samhällsföreteelser utan att du reflekterat över dom ). Ha de gott i helgen nu med en förhoppningsvis servad bil!

  2. citymom

    Jag tror att det var för att dom inte vill säga att dom gjort ett stort misstag och låta dig ta kostnaden. Tyvärr så tror dom att man inte förstår något om bilar för att man kanske är tjej och så tänker dom att hellre att kunde tar kostnaden än firman. Hänt mig att en gång men då var det bil batteriet som gick sönder. gggrr så arg jag var då

    Hoppas det löser sig med bilen och ha en trevlig fredag =)