Annika Duckmark

Snygg till nästa sommar…

Hej på er,

I bland ( oftast enl mig ) är det bra att ha lite framförhållning. Särskilt om man ger sig på en hårborttagningsbehandling. Jag började precis innan sommaren men det ultimata är ju att börja nu så är man så gott som klart till nästa sommar. Ja för vem är inte trött på att raka sig….. ben, armhålor och bikinilinjen….
Nu har jag gjort tre behandlingar av armhåla och bikinilinjen och det är ytterst sällan som jag numera behöver raka mig. Man gör behandlingen varannan månad eftersom alla hårstrån är i olika växtfaser.

Jag gör mina behandlingar på Total Hälsa och här erbjuder man även förutom det här en massa andra behandlingar.

SAM_3662

Hur fungerar det då? Jo CELLOX-TEKNOLOGIN
Traditionella IPL-system arbetar med korta och intensiva ljuspulser. Cellox-teknologin är en revolutionerande utveckling av denna befintliga teknologi som dels medför att styrkan och intensiteten i ljuset byggs upp blixtsnabbt, dels att ljuset bibehåller en stabil och jämn energi under hela pulsen. Genom att Cellox stabiliserar ljuset på detta sätt blir behandlingarna både effektivare och, framför allt, smärtfria! Genom att man kan använda en betydligt lägre styrka än traditionell IPL minimerar man risken för pigmentförändringar och brännskador, samtidigt som man uppnår bättre resultat.

IMG_0885

Enligt mig så gott som smärtfritt, har du provat någon gång för många år sedan så är den här betydligt bättre och mer smärtfri. Utvecklingen går ju som tur är framåt 🙂

SAM_3642

Här hittar du kontaktuppgifterna till Total Hälsa om du vill veta mer.
Önskar er alla en fin helg <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.