Annika Duckmark

Kate Middeltons favoriter…

Under en trevlig presslunch förra veckan träffade jag de Brittiska svägerskorna Christina och Julia. Dom älskar båda skönhet och det var inte helt oväntat av omgivningen när dom startade sitt egna hudvårdsmärke, Bloom & Blossom.

IMG_1563

Det är en minimalistisk serie och det fick helt klart ett uppsving av att Kate Middelton hyllade produkterna i samband med sin graviditet. Och märket är designat för att passa både mor och barn men går såklart toppen att använda även om du inte har barn.

 

Bloom och Blossom Gentle Scalp Oil har utvecklats speciellt som en del av en naturlig hudvårdsserie för spädbarn, gravida kvinnor och nyblivna mödrar. 100% naturliga växtoljor ger näring åt den torraste hud vilket förhindrar och lindra mjölkskorv. Innehåller aktivt blåstångsextrakt  Den här oljan passar inte bara barn utan fungerar även optimalt för att lindra hudåkommor såsom eksem och psoriasis.

IMG_1555

Anti Stretch Mark Cream är en lyxig kräm som hjälper huden att bibehålla sin elasticitet och minska uppkomsten av hudbristningar. Perfekt till gravida som vill förebygga just hudbristningar. Krämen är berikad med sheasmör och kakaosmör som hjälper till att återställa hudkvalitén och ge en skyddande barriär. Mandelolja lugnar och ger näring. Produkten har även ett rikt innehåll av vitaminer. Passar även bra till de som planerar en viktuppgång i form av t.ex. muskelbygge.

IMG_1559

Ja det finns en massa härliga produkter…

IMG_1560

Härliga produkter som är väl värda att testa 🙂

Vill också påminna er om denna fina rabattkod..…perfekt nu till hösten.
Va rädda om er <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.