Annika Duckmark

Nedstämd….

Hej på er,

Precis innan mitt möte i morse såg jag på Aftonbladet.se att Klas Ingesson gått bort i sviterna av sin Cancersjukdom. Denna fantastiskt idrottsman och starka person som kämpat med sin sjukdom i flera år och nu senaste åren tränat Elfsborg som är mitt hemma lag. Jag lärde känna Klas för ca 10 år sedan och vi träffades vid ett flertal tillfällen på Idrottsgalan och Fotbollsgalan. Alltid glad och trevlig och det är med ett skratt på läpparna som jag tänker på honom. Eftersom mitt namn börjar på A ligger jag oftast först i mångas telefonbok men det fanns ingen som ringde så många gånger utan att han visste om det som Klas. Klas gillade ju att jaga och det var då telefonen ringde här….han märkte såklart ingenting men jag hörde hur han sprang omkring i skogen och kallade på hunden 🙂

Idag går såklart mina tankar till hans fru och deras gemensamma barn. Vi kan göra i stort sett allt idag, vara uppkopplade dygnet runt, åka till månen, you name it……MEN vi kan INTE hitta ett botemedel på denna jävla ( ursäkta uttrycket ) sjukdom. Ja det är inte utan att jag blir rädd och tänker, när ska jag själv drabbas???? 1 av 3 drabbas, varför inte jag?

R.I.P Klas…….

Va rädda om er och era kära!!!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. henemo

    Ja, visst är det tragiskt! Tänker på hans nära och kära! Hoppas och ber till högre makter att de snart hittar ett botemedel mot denna otäcka sjukdom!! Kram och ta hand om dig och dina nära!!