Annika Duckmark

Hur väljer man en tand????

Hej finisar,

Måndag och nu är vardagen igång……jag jobbar hemma idag och har inventering av mina Ocky mössor. Hösten kryper sig på och snart är det dags att se över mössförådet 🙂

I lördags var jag ju och provade ut foliefasaden till min tand, som deltagarna i Q-Networkings kurs tillverkat under ledning att guru tandteknikern Sascha Hein. Ja är så himla imponerad av den här yrkesgruppen och hur dom lyckas forma något så naturtroget….wow, hatten av för detta härliga gäng tandtekniker. Nu är bara mitt stora problem att jag ska välja vilken som jag ska sätta dit…….vad tycker du?

Här är först en bild på hur jag ser ut utan foliefasaden… det är tvåan till vänster i bild som ska fixas, den som ligger lite innanför dom andra tänderna… Här kollar även Sascha vilken färg som passar bäst.

Jag har plockat ut 4 favoriter…..här kommer den första. Ha ha skratta inte ihjäl er på bilderna nu :)))

Den andra…

Den tredje….

Och den fjärde….

Ja det är verkligen inte lätt att välja. När jag väl bestämt mig sätter en tandläkare på fasaden och den blir en del av min tand. Att göra en foliefasad kräver ingen slipning på din egna tand och är perfekt och du som jag vill bygga ut lite eller har slagit av en bit av din tand. Folie Laminat är en viktig del i kosmetisk tandvård när man ska göra tunna fasader. Snabbhet, precision och exceptionell estetik är det som förknippas med foliefasader.
Ja allas tänder var egentligen bra men jag har gått in i detalj för att kunna skilja dom åt…..detta gäng är verkligen proffs på det dom gör…..

Från vänster Johanna Muntané, Christian Leemann, Pernilla Raanaes, Sascha Hein, Camilla Polteg, Per Dahlberg, Åsa Malmberg, Bodel Sjöholm, Linn Olsson och Sergey Dzobelov. Alla dessa duktiga tandtekniker finns runt om i landet vill du veta mer kan du prata med din tandläkare eller kontakta tjejerna på Oral Estetik och Oral Design. Tusen tack Åsa, Pernilla och Bodel för att jag fick vara del av er kurs och lära mig en massa….Phu nu ska jag bara välja 🙂

Puss & Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.