Annika Duckmark är ny skönhetsbloggare på LOPPI.se

Annikablogg

Annika Duckmark är en riktig bloggveteran och har i många år främst bloggat om familjen och livet i stort. Som ny bloggare på loppi.se tar hennes blogg en ny inriktning och kommer att fokusera på skönhet. Häng med på resan!

 

Hur skulle du beskriva dig själv för dem som inte redan läser din blogg?
– Jag är den blyga småstadstjejen som damp ner i storstaden Stockholm för ca 19 år sedan. När jag vann Fröken Sverige 1996 hade jag knappt varit i Stockholm tidigare. Blygheten fick snabbt övervinnas och idag tackar jag ödmjukast för att jag fick den här chansen, som inte bara förändrade mitt liv med en massa roliga upplevelser utan även tog mig på en personlig utveckling som heter duga. idag älskar jag att prata inför folk och har inga problem med att stå i centrum. Blyghet kan definitivt övervinnas, bara man vågar utmana sig själv lite. Idag bor och jobbar jag i Stockholm och har större delen av min familj här, men i hjärtat är jag fortfarande småstadstjejen och ödmjukhet är mitt måtto.

Vad kommer vi att få läsa om i din blogg?
Här kommer ni får nyheter och tips vad gäller mode och skönhet, hur man blandar lyx, budget och secondhand. Ni får följa med bakom kulisserna på modejobb, visningar, och andra uppdrag men även ta del av mitt liv som mamma, bonusmamma och sambo som inte alltid är lite glamorös som resten av innehållet. En skön mix med andra ord.

 

Vilka bloggar följer du själv?
– Vimmelmamman och Magdalena Graaf.

 

Vad är roligast med att blogga?
Det är ett härligt sätt att uttrycka sig. Jag har lärt känna en massa andra trevliga bloggare. Det ger min övriga familj som inte bor i Stockholm möjlighet att följa vår vardag och vara mer delaktiga i vårt liv.

 

Nämn fem instaprofiler du följer
David Helenius
Heidi Klum
Anine Bing
Vita villan42
Sean Banan ( min son älskar att kolla in honom )

 

PERSONLIGT

Namn: Annika Duckmark
Ålder: 43
Familj: sambo Mattias, vår son Justin, bonusbarnen Ella och Elias, samt min pappa och hans fru
Bor: Stockholm
Gör: Jobbar med kund- och personalevents på Business Service Club samt egenföretagare som modell, moderator, konfrencier. Har egna mössmärket OCKY.
Gillar: ärlighet, sommar, mina underbara vänner och min familj
Ogillar: orättvisa, blodpudding och givetvis en hel del till 🙂

 

 

Annika Duckmarks härliga blogg hittar du här