Annawii

MY FRENCH MUSTARD AND QORN STEW

Jag har äntligen fått tillbaka min matinspiration och här om dagen testade jag att göra en ny vegetarisk gryta , med inspiration av den vi blev bjudna på i lördags, som blev riktigt bra! Den var otroligt lätt att göra och allt man behöver för en portion är 100-150g qornbitar, 1 dl kokosmjölk eller matlagningsgrädde, 1 burk med champinjoner (funkar så klart även med färska), 1 msk Philadelphiaost, 1 msk fransk senap samt salt och peppar. Sedan är det bara att steka upp qorn och champinjoner, tillsätta alla ”blöta ingredienser plus kryddor och låta det koka upp i ca: 10 minuter. Därefter är det klart och redo att serveras med ris eller Pitabröd samt en fräsch grönsallad. Väldigt enkelt och väldigt smarrigt!
Bon appétit!
/I have finally got my cooking inspiration back and the other day I made a new veggie stew which was delicious! It was super easy to make and all you need is 100-150g qorn, 1 dl coconut milk or cream, 1 can of mushrooms, 1 tablespoon of cream cheese, 1 tablespoon of french mustard, salt and pepper. Put the qorn and the mushrooms in a pan and when it has started to get some color, pour in all the ”wet” ingredients and let it cook for around 10 minutes. Now it’s ready and you can serve it with rice or a pita plus a green salad. Bon appétit!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.