Annawii

RECEPT – INLAGD/PICKLAD RÖDLÖK

I förra veckan gjorde Micke äntligen inlagd rödlök åt mig efter typ ett halvårs tjat och den var supergod så tänkte dela receptet med er! Det är så enkelt att göra och allt man behöver är en ren glasburk, 2 tunt skivade rödlökar, 3 dl vatten, 1 dl ättika samt ½-2 dl socker (beroende på hur söt man vill att den ska vara). Sedan är det bara att blanda ihop själva lagen i burken, hälla ner rödlöken och låta det stå i kylen i någon timme. Därefter är den redo att serveras och enligt mig passar den som topping till det mesta – soppor grytor, tacos, mackor m.m. En av få saker jag faktiskt tycker om som gravid!
Bon appétit raringar!
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristina

    Å det är en favorit hos mig också! En annan variant på picklad rödlök är att skiva en rödlök och pressa över 2 lime. Blir supergott också! ?