![](https://blogg.loppi.se/annawii/files/2017/11/vegetarisk_paj_5a1a84bb9606ee359027d106.jpg)
![](https://blogg.loppi.se/annawii/files/2017/11/tzay_paj_5a1a84b9e087c33ad4c847b1.jpg)
![](https://blogg.loppi.se/annawii/files/2017/11/minipaj_5a1a84b6e087c33b02f588af.jpg)
Ingredienser:
1 paket med frysta färdiga minipajskal från Hatting
1 paket Oumph
Kryddor
3 Ägg
3 dl mjölk
250 g riven ost
Så här gör ni:
Börja med att sätta ugnen på 200 grader och ta fram skalen ur frysen så att de får tina lite. Stek sedan oumphen i olja och krydda efter eget tycke och smak. När Oumphen är klar blandar du sedan mjölken med äggen och rör ner den rivna osten i bunken. Därefter är det bara att fylla varje paj med oumph i botten och sedan hälla över äggstanningen till toppen. Ställ sedan pajerna på en bakplåtstäckt plåt och grädda i ugnen till de fått en fin gyllene färg (ca: 20-30 minuter). Låt dem sedan svalna lite och servera med en härlig sallad – så gott!
Bon appétit!
Senaste kommentarer